Qittun nyaw!

Sunday, December 22, 2013

Assalamualaikum ♥
it has been a long time since I wrote things..so
what was the topic again..oh okayh
nyaww..
nak citer pasal nyaw kita yang namanya timah Aguilera tuu
tak2 nama dia Tun Fatimah hokehh
in the end..timah dilepaskan dengan hati yang sgt berat
by the time lepas tuu
kuar2 lift ada terserempak ngn mak dia..then I put her near to her mom
tpi mak dia..yelah da x kenaii kott...
da bau aniszuhaira pnye bedak Johnson rather than bau kucing
but yeah I love her so much..
okeyh aniszuhaira jgn nk emotional terlebeh garam..
so when I put her near to her mom..her mom was like..
rawrr!!
okehh by that time aniszuhaira rse bersalah sebab pisahkan dia ngn mak dia smpi diorang tak kenal each other
but at the same rse bangga sebab I jaga timah dari penuh kutu
sampai takdeh kutu langsung tawwsejuk perut mak :)
lepas da letak tuu..aniszuhaira teruskan perjalanan..tak ingat dah nak gie mana masa tuu
heee ☺
baru baru nie..sangat baru..ermm few days ago
hujan lebat giloss
aniszuhaira da laa tgh fefeeling seram dengo bunyik kilat dentam dentum
mintak dengan cik abang awesome handsome kita Skype
hujan hujan ponn nak Skype-_-
siyeslii seram norr mse tuh
then ta lama kmudian mama balik
dia balik dngan mnyahut anak dara dia agar selamatkan babies kat bawah yg daa lencun kuyup
aniszuhaira ponn dengan bawak bakul ltak kain batik trun bawah apartment
mana?
okehh..kat sebalik tembok tuhh..nak kena..haishh jadi cicakman pulekkss
dah2 takmo citer adegan cicakman
yang penting sampi kat rumah tunjuk kat cik abang kita yang tengah skype
"ibie!!"
"Ya Allah~"
ahahahah..kmudian kita pon main mak2 ngn cat2 tersebut
haihh,,,lap mereka kasi kering pastu ddukkan diorang dekat2 dgn bibie I
I mean..laptop I kayhh..
lepas tuu diorang asyik kaco line jeh..nahh
dduk atas katil
moga moga ada menjadi anak yang cute and awesome mcm abi mereka





lepas guling2 gulung2
mereka2 kena antar kat bwh balik ..yela takkan nk pisahkan diorang ngn mak dy kot
diorang nie mnyusu lagi..
so
that's all for today
nite peeps



pelukcium
naniess
*bahasa anas

You Might Also Like

0 sayings

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images