Tomato Sugar Scrub ❤

Friday, April 15, 2016

hai yuols yang tercinta
aihh busy memanjang sampai lupa blog
sorry kay darling


pernah dengar kan skrub dari tomato + gula tu kann

lemme tell you
it's work

one day on not so happy day where my hormones are killing me
i got two supersized zits yang mcm gunung berapi bedenyut denyut sakitnya
satu kat dahi..satu kat dagu *gaduh kot masa ni

so Im kinda dilemma and stressed about it
dilemma taktahu is it safe to wear makeup takut dia makin besar
tapi kalau tak pakai mcm seksi sangat aih jerawat aku ni

so..i put concealer on top of it
tamat!

one night rasa pedih sgt jerawat2 yang mcm taik kerbau ni
so i go to the kitchen
i found tomato
teringat mereka kecoh tentang skrub gula tomato
so i cut one slice of tomato
tabur gula kat atas
masuk bilik air
sental muka 😂


sental kay
sental

agak2 dah lunyai tomato tu
i let the tomato juice with sugar tu sit on my face like 10 minutes..so all the good stuff get into my skin.
absorb


pastu cuci guna facial wash feberet ai
neutrogena of course

pastu cek muka kat jermin
kecut doh jerawat aku

terserlah kekecutan melampau
so after this girls

takyah sibuk nak picit jerawat
pergi dapur cek fridge tengok ada tomato tak
kalau ada..lakukan seperti saya

pasti takkan menyesal

You Might Also Like

1 sayings

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images