Papier interview

Thursday, May 08, 2014

hallo hallo
ada orang lagi tak
ehem ehem
saya nie otak da berkarat karat
assignment banyak giloss
exam 6 hari berturut turut
otak da mintak cuti
stress al tension
esok pon ade paper
hikhikhik

well as time flies and passed i got alooott story to tell
iolss nak citer pasal interview iolss kat papier ritu
alaaa..kedai yang jual kertas berbagai jenis dan spesies tuu
seronok gilaa masuk kuedai diaaa
lelagi jenis tangan yang miang dan gatal macam iolss nii
macam macan bende haaahh berangan nak buat
album laa..love journal laa..diary laa
sebab iolss tak tahan tengok kedai diaa yang bnyk benda tantek tantekk tuu

iolss tahan sabar yang da gedik gedik tuu
ingat mission duk jejak kedai tuu
nak interview owner nak buat assignment
aisehhh
malu memang ar maluu
tapi iolss kena gigih dan tabah
kenalkan diri iolss kat a group of pipol yang tengah chatting
LUCKY ME
tuan kedai ade kat situu!!
weeheeee kayh kayh saba bwak betenang
cuak dahh nii
ape tadi i nak cakap
ouhh..kenalkan uni i duluu

how do you sustain your business
to sustain your business u need to know what ur customer need

dahsyat laa owner diaa
i asik duk ingat skrip tuu je sebab what she say, for me, it really work for anybody
the bubblegum project and such
well it is a waanderfuull memorehh, i face my fear, sorta~

owner malu nak begambaa..so gamba ngn akq nii pon boleyy

hadaplaa muka iolss yang tak berapa nak comeii tuuhh
guna camera phone so quality tarak bagus manyak maa..
well that is all
nanti i setori setori lagi ok
iolss iz ngantuk 
esok ade paper
nite sugar pumpkin



You Might Also Like

0 sayings

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images