❤ Early Birthday Celeb ❤

Monday, August 07, 2017

Assalamualaikum and Hi

jap macam lama tak tulis
hekhek

since belajar tulis blog cam kentut but i will try my best to update from time to time

So semalam
Boleh count as today kot

2 Aug 2017
1:09 am

Safira kejut dari tidur dengan kelam kabutnya cakap amin si budak intern sesak nafas nak kena pegi hospital

kay

Hospital
anis pun terus bangun blur
nak tukar baju ke eh

eh tukar seluar je laa
hospital kot
proper la sikit en
pastu pun
EMERGENCY

tapi anis berulang kali sebut
amin nak kena marah ni
sebab pantang aniszuhairah kalau tengah sedap tidur orang kejut..memang rasa nak marah orang walaupun orang tu tengah sakit -_-

dengan huru hara anis tukar seluar pakai jacket capai spect sarung tudung ambik handbag
ok ciao keluar rumah dgn safira

dlm kereta ni
amin mmg rupa tengah sesak nafas gila
eh cuak la kakak
tak jadi nak marah

tetiba mek (safira laa ) kata
anis..
tutup mata

eh nak pergi hospital kenapa nak kena tutup mata semua ni
nak balut dengan shawl merah semua

okay laa dah dapat bau permainan diorang ni
amin pulak terus sihat
ish diorang permainkan aku rupanya

safira dengan drive bengkang bengkok pusing sana pusing sini
eh jauh sungguh perjalanan dia ni
hahaahah

bila dah sampai
dengar diorang bukak pintu belakang
kayy..
ini bukan cobaan
ini ada something
mek pun papah keluar dengan lupa spect dlm kereta kena ambik balik lagi


bila keluar safira papah
bukak kain
o em ji
a walkaway of lilin to pondok depan rumah >.<
(tapi takde gambar walkaway tuu)
yg mcm jauh sgt tu rupanya pondok depan rumah je

and come to this set up



kenapa sweet sangat korang ni
kek kecik takpe yang penting ikhlas
and that candles set up is hmm..cantik nak nangis

as a present diorang kasik scrapbook of my memories
hmm..they know how much i love surprises








How can I forget you guys.

lotsoflove
Anis ❤







You Might Also Like

0 sayings

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images