Beauty Drugs ❤

Monday, September 12, 2016



Hellow Mellow darling

Have you ever took any supplement for yourself?
well I took pills for my own looks
beauty I guess

People been asking "eh anis makan apa, kenapa anis makin putih?"
"anis pakai apa, dah cerah pemandangan"
konghajo
maknanya aku gelap pariyappa la dulu
😂😂😂

itu semua jasa Vitamin C

first I took Vitamin C for 'fun'
for a body supplement
kot kot kurang vitamin ke

but
instead
(*haa nampak gempak dia)

muka tangan badan kaki semua makin cerah
jerawat kurang naik
bekas chicken pox makin pudar
parut kudis zaman kanak2 dah hilang dari pandangan

i was like whoa
this is amazing

since then, setiap pagi tak tinggal makan vitamin C

bila stop makan vitamin C
aigoo
muka hilang seri babe
badan kena gigit nymuk kampung sikit dah berbekas hitam
aduhai

thus
I keep on continue having this vitamin C for the sake of my skin condition.

Next
Dianz

we all know this local supplement brand
and I personally ate this at night before sleep

it also helps on my skin complexion
jerawat tumbuh, tapi tak beso gadang
jeragat makin pudar
muka kurang berminyak
okay la okay la

tapi i dont eat this two simultaneously.
selang2
for example: isnin I makan vitamin C waktu pagi
selasa pagi tak makan vitamin C tapi malam makan dianz
rabu, sama macam isnin
khamis , sama mcam selasa
berulang2

sebab both ada vitamin c
and I don't want to have too much vitamin C
takut ada side effect pulak aih

so that is my supplement
what's yours?

teringin nak try perla king and jus goyang rapat che ta ( pehal kau ni anis😂 )

korang pulak makan supplement apa and berkesan tak??
kita pun cam nak try gak😘




You Might Also Like

3 sayings

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images